Non classé

Gehakt parmentier met wortel & courgette [15M+]

Een lente-zomer recept rijk aan vitaminen en proteïnen. De courgette biedt een echte cocktail van voedingsstoffen (vitamine B9 & E, kalium, calcium & magnesium …) die goed zijn voor de huid en het hart. De wortel vervolledigt deze troeven dankzij zijn rijkdom aan bèta-caroteen. Rundvlees daarentegen is een essentiële eiwitbron die de opbouw en het onderhoud van de spiermassa van je kleintje garandeert. De gladheid van dit paneermeel en zijn textuur met kleine stukjes zal het gewend zijn om soepel te bewegen naar meer vast voedsel..

Ingrediënten: Groenten*30% (wortel*17%, courgette*7%, ui*7%), water, aardappel*26%, rundergehakt*9%, olijfolie*3%

*biologische landbouw

* We voegen altijd 30% aardappelen toe aan onze recepten om de dagelijkse voedingsbehoeften te garanderen, zoals aanbevolen door het Kind & Gezin. Een lepel olijfolie die na het koken wordt toegevoegd, geeft een heerlijke natuurlijke smaak en is essentieel voor het goed functioneren van het lichaam van de baby.